Знаменита та епатажна українська співачка Оля Полякова запропонувала для няні власних дітей укласти контракт, який передбачає пісенний тур по всій Україні. Сталося це під час прямого ефіру шоу "Х-Фактор".

Зауважимо, що Людмила Базелюк вже тривалий час доглядає дітей Полякової. А відтак, не витримавши, жінка вирішила спробувати себе в ролі співачки у новому сезоні вокального шоу. І слід зауважити, що це в неї вийшло. Вона не тільки підкорила глядачів своїм співом, а й потрапила в команду Полякової. А це в свою чергу дало можливість Базелюк в прямому ефірі виконати пісню Олега Винника "Вовчиця".

Скріншот з відео
Скріншот з відео

"Я повинна бути чесною з собою. Ви прекрасно заспівали, це було неймовірно емоційно і чутливо, у вас шикарний голос, але я змушена дати шанс не вам", - сказала Полякова.

Щоправда, шоу для Базелюк виявилося не кінцем, адже знаменитість запропонувала їй укласти контракт, який передбачає тур по Україні.

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 7-13 жовтня для всіх знаків Зодіаку: тотальна удача Стрільців, крах Дів і клопіт Тельців Хліб, м'ясо, молочка та овочі: українці обомліють від нових цін на їжу Заплатите за сусіда, який багато миється: українцям розповіли, як вони "закривають" комуналку комусь із дому Пенсіонерів змусять платити: важливе звернення податківців
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Оля Полякова разом з Лесею Нікітюк взяли участь у показі дизайнера Андре Тана в рамках Ukrainian fashion week.

А ще артистка в Одесі показала ідеальну фігуру в білому купальнику і зізналася, що відпочиває з подружкою, але здається, подружка була погано підготовлена до літа і не поголила ноги.