Популярна співачка Ані Лорак розплакалася просто на сцені і зал вибухнув оваціями після її виступу в Києві. Знаменитість приїхала у столицю 29 листопада для зйомки у новорічному концерті телеканалу Інтер "Головна ялинка країни". Його покажуть українцям у новорічну ніч - 31 грудня. Зйомки проходили у Національній опері України.

Лорак, фото Іnstagram
Лорак, фото Іnstagram

За вечір артистка змінила два наряди. Вона була на сцені в чорній сукні з паєтками і вирізом до стегна і вбранні в стилі 80-х – зеленій блузці з широкими плечима і шортах із завищеною талією. Після декількох її пісень зал аплодував стоячи протягом декількох хвилин.

"Спасибі, мої улюблені! Будьте щасливі, будьте коханими, нехай Новий рік виконає усі ваші найзаповітніші бажання. З Новим роком!", - сказала, витираючи сльози Кароліна.

Такий же палкий прийом влаштували Світлані Лободі, Таїсії Повалій та Софії Ротару.

Популярні новини зараз
Скільки насправді чоловіків можуть мобілізувати: військовий розкрив неочікувану правду Українцям дали надію: які комунальні тарифи пообіцяли не чіпати Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло
Показати ще

Як відомо, Ані Лорак не виступала в Україні сольно понад 5 років. Схоже, зірка засумувала за вдячними українськими фанами. Останні її виступи з шоу-програмою пройшли 26 і 27 листопада 2014 року в Палаці "Україна". Однак, Кароліна часто співає на приватних корпоративах і знімається в новорічних програмах телеканалу "Інтер" в Україні.

Нагадаємо, колишнього чоловіка Лорак Мурата засікли з загадковою незнайомкою: "З дівчиною "простигосподи" за 100 рублів".

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що життю Ані Лорак загрожує прихильниця, що лякають заяви.

Також портал "Знай.uа" писав, що колишній чоловік Лорак Мурат показав, хто виховує їх дочку.