Як відомо, в минулому році українська 24-річна модель Вероніка Дідусенко здобула перемогу в конкурсі "Міс Україна 2018". Однак дівчину позбавили цього звання, коли організатори дізналися, що вона є мамою.

Вероніка Дідусенко

Слід зазначити, що правила забороняють будь-кому, у кого є діти, брати участь у "Міс Світу".

Дівчина вирішила подати позов проти конкурсу з-за цього правила.

"Я хочу змінити їх, кинути виклик. Я хочу переконатися, що правила "Міс Світу" змінюються з часом", - заявила Дідусенко.

Популярні новини зараз
Орендарі можуть привласнити житло? Що треба знати Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше
Показати ще

"Я хочу зробити їх більш придатними до сучасності, аби вони відображали реальність сучасних жінок, які можуть ідеально балансувати між своєю кар'єрою та особистим життям", - додала вона.

Також модель зізналася, що брала участь у конкурсі "Міс Україна" тільки для того, щоб розвинути власний благодійний проект. Вона здивувалася тому, що її визнали переможницею.

Наголошується, що дівчина повинна була представляти Україну на конкурсі "Міс Світу", проте через 4 дня її дискваліфікували.

"Це було для мене принизливо і образливо. Я відчувала себе так погано, тому що це не просто моя історія, це історія тисяч жінок по всьому світу, які, можливо, хочуть прийняти участь, але не мають можливості, тому що вони є матерями", - сказала модель.

Вероніка Дідусенко

Вероніка зізналася, що бачила правила, але організатори спонукали її участь у конкурсі.

"Чому жінці повинно бути заборонено участь тільки тому, що вона мати? Це не має ніякого сенсу. Бути мамою не має ніяких наслідків для моєї здатності бути професіоналом, бути успішною моделлю або робити свою роботу. Отже, ці правила не мали для мене ніякого сенсу", - думає Дідусенко.

Вероніка сказала, що її син "чудово розвинений хлопчик", і це все завдяки тому, що він подорожував по всьому світу з нею під час її кар'єри.

"Він побачив стільки країн у своєму віці. З моєї точки зору, він набагато розвинений, ніж інші діти. Тому аргумент Міс Світу, який вони турбуються про благополуччя дітей... для мене це абсолютна нісенітниця", - зазначила модель.

Також вона дуже сподівається, що прийняття юридичних заходів змусить "Міс Світу" змінити це правило.

Дівчина також стверджує, що дана зміна допоможе зробити конкурс інклюзивним.

"Я хочу, щоб "Міс Світу" змінила ці правила, щоб зробити конкурси краси инклюзивными для всіх. Тому що інклюзивні змагання можуть допомогти порушити гендерні стереотипи, створити професійні можливості для учасників і допомогти розширити можливості жінок", - сказала Вероніка.

Вероніка Дідусенко

Нагадаємо, що 22-річна модель Олександра Кучеренка показала миле фото, яке було зроблено в студії програми "Зоряний спорт", яку вона веде на одному з телеканалів.

Як повідомляв портал Знай.ua, українка здобула перемогу в міжнародному конкурсі краси.

Також портал Знай.ua писав, що Кендалл Дженнер порадувала публіку кількома кадрами з милою імпровізованої фотосесії на тлі прекрасного гірського пейзажу.