Стало відомо, що популярна співачка Христина Соловій представила живу версію пластинки "Любий друг".

Соловій Христина

Так, перед гастролями по Україні співачка зібрала на репетицію музикантів, а камера зафіксувала цей момент на відео. За клавішами стояв Павло Литвиненко, грав на електрогітарі Микита Юдін, на бас-гітарі виконував Артем Таранін, а Денис Швець сидів за барабанами. Всі вони є невід'ємною частиною кожного виступу Соловій. Також музиканти відповідають за інструменти, потужність і запальність концерту. У кожному виступі співачка продовжує змішувати лемківські мотиви з сучасної лірикою. Таким чином Христина будує відвертий діалог з кожним слухачем.

Соловій Христина

Наголошується, що дане відео було знято в Будинку звукозапису, який можна вважати колискою української музики, адже саме тут свої перші записи зробили Софія Ротару, Володимир Івасюк, Василь Зінкевич та багато інших знаменитостей. Також саме на цій студії був записаний альбом "Любий друг".

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Соловій Христина

Кожна пісня в альбомі "Любий друг" несе в собі таємні, пережиті емоції і почуття Соловій, яка вперше відкриває своєму слухачеві.

Соловій Христина

Також цей альбом давно став інтимної книгою, зберіг всі найніжніші почуття і емоції мрійливої дівчини, яка пізнала справжні почуття. Тому у відео між піснями можна почути любовні листи відомих людей – від Лесі Українки до Фіцджеральда.

Соловій Христина

Соловій Христина

Соловій Христина

Соловій Христина

Соловій Христина

Соловій Христина

Соловій Христина

Нагадаємо, що Світлана Лобода опублікувала спільні кадри зі старшою донькою Євою, позуючи в персональному літаку.

Як повідомляв портал Знай.ua, в київському івент-хол "Regent Hill" співак Сергій Мироненко представив новий альбом під назвою "Самотній гордий" і кліп на який увійшов у нього трек "Дай вогню".

Також портал Знай.ua писав, що мегапопулярная українська поп-фолк-група KAZKA, слава якої вже вийшла за межі батьківщини, представила новий трек "ПАЛАЛА" на YouTube.