Учасники відомого українського гурту KADNAY пригадали, як їхали на старій машині з сонним водієм і мало не протапили у страшну аварію.

Так, під час зйомок шоу "Привіт, 20-ті!", яке канал Україна транслюватиме ввечері, 31 грудня, Дмитро Каднай, Філіп Кіркоров, Денис Коркін і Віталій Ходзінський з гурту KADNAY поділилися неприємним спогадом. Хлопці розповіли подробиці однієї спільної поїздки.

Музиканти пригадали, як одного разу повинні були їхати на інший захід відразу після концерту, проте пропустили поїзд. Тому їм довелося їхати на автомобілі.

KADNAY, фото Сlutch

"Ми повинні були їхати на інший концерт, здається, тоді на поїзд не встигли... і за нами прислали бус, але водій якийсь "мутний" був. Хлопці вже всі полягали спати, а я дивлюся на очі водія в дзеркало і відчуваю, мене щось турбує. Через годину-дві я бачу – він починає закривати очі. Я "вирубався" буквально на десять хвилин, а коли прокинувся, побачив, що машина просто котиться з боку в бік по дорозі", – розповів учасник групи KADNAY Віталій Ходзінського.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Втім, незважаючи на втому, один з музикантів не розгубився і почав будити колег.

"Ми запропонували водієві трохи відпочити. Він сказав, що все нормально, прийшов в себе. Це, звичайно, не дуже весела історія. Але вона запам'яталася на все життя – мало що могло статися", – пригадали учасники гурту KADNAY.

Нагадаємо, найкращі виступи на "Х-факторі": заробітчани, "металюги", клон MELOVIN та 8 розмір грудей.

Як повідомляв Знай.uа, досить плакати: KAZKA презентувала гарячий трек "ПАЛАЛА" у Києві.