На СТБ відбувся завершальний кастинг 10 сезону вокального шоу «Х-фактор». На прослуховуваннях судді відібрали понад 100 талановитих артистів, яким належить ще пройти випробування тренувального табору і битися за місце в прямих ефірах.

Шоу "Х-фактор", фото: прес-служба каналу СТБ
Шоу "Х-фактор", фото: прес-служба каналу СТБ

А поки що ми вирішили згадати найбільш популярні виступи на кастингах шоу, які набрали найбільшу кількість переглядів на YouTube.

Шоу "Х-фактор", фото: прес-служба каналу СТБ
Шоу "Х-фактор", фото: прес-служба каналу СТБ

Еліна Іващенко

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Еліна – сирота, з дитинства страждала від буллінга в школі, її ображали однолітки з-за зайвої ваги. Тим не менш, це не завадило дівчині перемогти в дитячому вокального шоу. Еліна виконала пісню Демі Ловато - Stone Cold і змусила суддів шоу аплодувати їй стоячи.

«Яка крута дитина, який тембр, яка подача. Якщо вона так співає в 17, то що вона буде робити в 30», - захопилася Оля Полякова.

Христина Мутамбе

Христина працює бек-вокалісткою Ірини Білик, але мріє відчути себе на головній сцені. На «Х-факторі» вона виконала пісню Бейонсе Halo. Оксамитовий голос дівчини підкорив членів журі, і Христина пройшла в тренувальний табір

Людмила Базелюк

Людмила після смерті чоловіка залишилася без житла і засобів до існування, тому їй довелося залишити 7-річну доньку Катю і виїхати працювати в Київ. Так, вже 15 років вона працює нянею дітей Олі Полякової, але мрії про сцену її не покидали. Тому Людмила і прийшла на кастинг «Х-фактора», вибрала для виступу пісню Олександра Пономарьова «Доня», щоб попросити вибачення у рідної доньки за те, що не була поряд всі ці роки. Під час виступу няні Оля Полякова не змогла стримати сліз.

Хельга

15-річна Хельга не схожа на своїх однолітків, з нею ніхто не хоче спілкуватися, а однокласники не поділяють захоплення дівчини та музичні смаки. Вона вирішила перевірити на «Х-факторі», як такий вид музики, який подобається їй, оцінять глядачі і судді. На кастингу вона виконала пісню хеві-метал-групи Powerwolf – We drink your blood.

Антон Вельбой

Антон приїхав з невеликого села Грунь Сумської області. Хлопець навчається на режисера в Києві, любить кататися на самокаті, грати на укулеле і знімати ролики для YouTube. А ще він вважає, що чим-то схожий на MELOVINа. Антон зізнається, що мріє підкорити столицю і довести всім, що навіть простий хлопець з села може стати відомим на всю країну.

Аня Петровська

Сама Аня заявляє, що в її житті вже було 5 секунд слави, коли вона знялася в кліпі групи KAZKA – "Плакала". На сцені "Х-фактора" Аня виконала пісню Сергія Бабкіна "ГГГ", акомпануючи собі на піаніно.

Роман Зануда

На «Х-факторі» 24-річний Роман вперше вийшов на велику сцену. У звичайному житті він не співак, а держслужбовець. Тим не менш, тембр голосу хлопця вразила суддів шоу.

«Дуже сексуальний у вас тембр, всі дівчатка на «Х-факторі» будуть ваші!», - прокоментувала Настя Каменських.

NZK

Учасники колективу NZK: NAPILNIK (Вася Котляров, музикант, екс-учасник групи NewZcool), ZMEY (Сергій Семенов, екс-учасник групи «4 Короля» і фіналіст 1 сезону «Х-фактора») і GORDAЯ (Женя Горда), своїм виступом шокували суддівський склад шоу і глядачів. Хлопці виконали авторську пісню «На Даху Я» і відео добу їх виступи потрапило в тренди YouTube.

Анна Іваниця

Ганна працює в Рахунковій палаті України та незважаючи на роботу в держслужбі регулярно стикається з упередженістю і несерйозним ставленням оточуючих до неї. Причина тому - яскрава зовнішність дівчини і 8 розмір грудей. На «Х-факторі» Анна вирішила довести, що крім зухвалою зовнішністю вона може похвалитися своїм талантом.

Нагадаємо, стало відомо, як Наталя Могилевська відноситься до Владу Ямі.

Як повідомляв Знай.uа, ім'ям Никитюк назвали машину.

Також Знай.uа писав, що дружина Тищенко розповіла, як відмовляла його від політики.