"Коли я заходила на телеканал стільці "вибухали" і тріскалися лампочки", - саме так в одному з нещодавніх інтерв'ю описала свій характер Наталія Могилевська. Усі погляди знову прикуті до екранів, адже "легенда Олексіївна", як її жартома охрестила Оля Полякова, повернулася разом із Владом Ямою на "Танці з зірками".

Наталія Могилевська, Instagram
Наталія Могилевська, Instagram

Чутки про роман, колючі жарти та образ відьми, було чимало веселого і яскравого. Та мало хто знає, який важкий шлях довелося пройти цій жінці. Від пісні "Ла-ла-ла", котра лунала з кожного приймача на Бесарабці до прихильниці йоги і сильних рис поведінки.

"Місця щасливих людей"

Кузьма Скрябін
Кузьма Скрябін

Свого часу Наталя Могилевська презентувала чуттєву композицію, яку присвятила своєму найкращому другові, Кузьмі Скрябіну. Трек отримав назву "Personal Jesus". Автором тексту і музики є популярний український музикант Сергій Підкаура.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Так, їхня дружба була чимось неймовірним і не тільки на проекті "Шанс", а й поза ним. Втрата близького товариша підкосила співачку не на жарт: і не дивно, адже разом вони пройшли важкі моменти життя, кризу творчого світу.

"До його ювілею я заспівала пісню. Ви почуєте її 2 вересня в ефірі. Всі ці роки я мовчала, нічого не могла сказати про нього, але зараз хочу передати свого роду лист "personal Jesus" від нього Україні. Я впевнена, у всієї планети один ангел охоронець – Ісус, а наша країна цілих два... та другий – це Кузьма", – написала зірка.

Наталія Могилевська, Instagram
Наталія Могилевська, Instagram

Кузьма, на жаль, так і не знайшов ті "Місця щасливих людей", про які так багато співав. Але зате він став беззаперечною іконою совісті, яку цитує і молодь, і люди старшого віку.

Андрій Кузьменко, лідер українського гурту "Скрябін" загинув у ДТП
Андрій Кузьменко, лідер українського гурту "Скрябін" загинув у ДТП

Роман з Ямою і "Танці з зірками"

Наталія Могилевська, Instagram
Наталія Могилевська, Instagram

Тріумф Могилевської на "Танцях з зірками" справді вийшов видовищним. Зірці вдалося схуднути на солідну кількість кілограмів, аби влізти в улюблену сукню - і виглядала вона у ній справді вражаюче.

Роман з Ямою всіляко заперечує, хоча сам хореограф вже втомився від чуток і досить активно жартує на цю тему: мовляв, так, звісно був. Могилевська ж постійно посміхається коли чує знов і знов одне й те саме питання. "Легендою Олексіївною" Полякова прозвала її не дарма.

Наталія Могилевська, Instagram
Наталія Могилевська, Instagram

Наталія Могилевська, Instagram
Наталія Могилевська, Instagram

Був досить кумедний випадок за кулісами шоу, коли знервована Наталя знову взялася за цигарку: до цього не палила 5 років, але не витримала. От Полякова і вирішила її "зачепити", по-дружньому: чому це усі палять у відведеному місці і тільки "легенда Олексіївна" - де їй заманеться.

Індія - духовне очищення і нове життя

Наталія Могилевська, Instagram
Наталія Могилевська, Instagram

Важко уявити, що хтось зі співаків дозволить собі таку "розкіш": на піку популярності просто зібрати валізи і втекти світ за очі, залишивши усе на світі, поставивши хрест на творчості.

Але у Могилевської не було іншого виходу. Своєму доброму знайомому, радіоведучому Славі Дьоміну вона зізналася: у такий спосіб почала нове життя і переосмислила усе. До свого духовного наставника, котрий допоміг Наталії опанувати йогу, зверталася із проблемою: їй важко, таке враження, що кожна почата справа приречена на провал.

Наталія Могилевська, Instagram
Наталія Могилевська, Instagram

І тоді дійшло: творчість, особисте життя і роботу і успіх витрачає зовсім мало часу. Довелося забути про світ шоубізу і повернутися у той період, коли "парнишка под луной так просто пел о том, о чем не мог ты мне сказать".

Могилевська почала додавати джазові нотки у свою музику, сиділа за інструментом стільки, скільки потрібно. А після повернення з Індії сталося неймовірне. Співачку просто не впізнавали: схудла, стала гарною, немов у 20, відкрила школи для дітей і тепер мріє опанувати професію педагога. Ну і танці, звісно, нікуди не поділися.

"Зараз я танцюю краще, ніж 10 років тому", - жартувала вона.

Могилевська, як сама зазначала, своїм особистим прикладом хоче показати молодим артистам: не варто "ловити зіркову хворобу", потім це боляче вдарить по вас.

А жінкам за 40 і вище радить не думати, що у їх віці життя закінчується: хто зна, може вже завтра ви відкриєте власну школу, або розірвете паркет яскравими рухами? Тому вірити у себе - найкращий спосіб стати успішними.

Нагадаємо, Могилевська і Яма повернулися на "Танці з зірками".

Як повідомляв Знай.ua, Могилевська вразила подарунком від Тодоренко.

Також Знай.ua писав, що Могилевська розкрила секрет вічної молодості.