Нарешті експерти оцінили шанси картин, які можуть отримати заповітну золоту статуетку "Оскар-2020". Аналітики компанії Gold Derby назвали головних претендентів.

Про це стало відомо завдяки повідомленню на офіційному сайті компанії.

За прогнозами експертів, головним претендентом на кінопремію є фільм Мартіна Скорсезе "Ірландець". Другу сходинку рейтингу посіла стрічка Квентіна Тарантіно "Одного разу в Голлівуді" а на третьому - "Шлюбна історія" Ноа Баумбаха.

Статуетка Оскар, 24 канал
Статуетка Оскар, 24 канал

Крім того, до гарячого топу потрапили "1917", "Маленькі жінки", "Кролик Джоджо", "Форд проти Феррарі", "Джокер" і фільм "Скандал". Відомо, що Мартіна Скорсезе вважають найдостойнішим для нагороди серед режисерів. За ним розташувалися Тарантіно та Пон Джун-хо (Паразити).

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Варто зазначити, що Хоакіна Фенікса, який зіграв головну роль у фільмі "Джокер", вважають головним претендентом на "Оскар" за головну чоловічу роль. Що цікаво, сам фільм "Джокер" висунули на Оскар в 16 номінаціях.

Нагадаємо, Оскар на кону: легенди "документалки" з'їхалися на Kharkiv MeetDocs EUFF.

Як повідомляв Знай.uа "У мене навіть немає портфоліо": Василь Вірастюк про зйомки в кіно і пов'язані з цим забобони.

Знай.uа писав, легендарного Елвіса Преслі в новому фільмі зіграє улюбленець Тарантіно.