Скандальна російська балерина Анастасія Волочкова всіляко привертає увагу до своєї персони на сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася архівним фото з мамою Тамарою, показавши, як виглядала в дитинстві. Так, артистка трепетно привітала найріднішу жінку з 69-ю річницею 2 грудня, написавши безліч теплих слів. Втім, на різних ток-шоу Анастасія нерідко відгукувалася про Тамару негативно і скаржилася, що та "зіпсувала їй життя".

"Як швидко летить час....!🙈 Сьогодні моїй мамі виповнилося 69 років.🌺", - лаконічно підписала Волочкова. Фолловери не пройшли повз: "Вона круто виглядає на свої 69", "Так, все ж якась мама красива, але холодна", "Дуже симпатична і мила жінка!Ну чому у цієї чудової жінки така дурна дочка,яка Зовсім на неї не схожа😏😏😏😏", "Дуже добре виглядає МАМА! Молодець, так тримати!", "Скільки бруду вилити на матір потім вітати.а потім якщо що жаліти будете", "Ви дуже схожі з мамою 🙌", "У тебе вже матуся з'явилася...як ти її обливала брудом по всіх каналах..не дай Господь таку дочку🙏".

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анастасія Волочкова провела свою дочку Аріадну в сьомий клас.

Також знаменитість вирішила пробігтися по храмах. Вбрання артистка обрала у своєму стилі: рябеньке і з глибоким декольте.