Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і схудла, чим і хвалиться на своїй сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила пікантні кадри з M1 Music Awards, яка пройшла 30 листопада. Так, артистка стала "Співачкою року", а для червоної доріжки вибрала відверте облягаюче чорне плаття, примірявши його без спідньої білизни. Настя поділилася не тільки фотозвітами, але і захоплюючим бекстейджем.

"Рада поділитися найяскравішими моментами масштабної премії @m1_musicawards 🔥😍
Мені неймовірно пощастило мати поруч таких чудових і щирих людей🥰♥️", - поділилася радістю Каменських. Фолловери залишилися в захваті, засипавши кумира компліментами. Варто відзначити, що прийшли підтримати Настю і фанати з її офіційного фан-клубу.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, русалка Каменських в міні-бікіні змусила шанувальників помріяти.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Каменських застукали в ніжних обіймах Потапа.

Також портал "Знай.uа" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим викликаючим фото.