Відома українська співачка Ані Лорак, яка продовжує виступати і заробляти в Росії, часто підігріває інтерес публіки до своєї персони на сторінці в соцмережі Instagram. Так, цього разу 40-річна зірка вирішила в черговий раз нагадати фанатам про прем'єру її нового кліпу на пісню "ми порушуємо". Для цього вона опублікувала пікантне фото в цікавому total blak луці.

Як видно, перед камерою Лорак з'явилася в блискучих напівпрозорих брюках і прозорій блузці з пишними рукавами, яка зав'язана під грудьми і трохи оголює живіт. Волосся співачки розпущене в красивій укладці, а на її обличчі яскравий макіяж, вона млосно дивиться в камеру. У підписі до фото зірка написала: "Завтра! Ви готові? Прем'єра #МыНарушаем!". Шанувальники з захопленням прийняли новину про новий кліп, а також почали засипати Лорак компліментами.

Нагадаємо, мокра Лорак оголилася і тут почалося, шанувальники не стрималися.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Ані Лорак розчарувала навіть російських шанувальників.

Також портал "Знай.ua" писав, що Ані Лорак заблукала в лісі перед черговим російським концертом.