У Києві відгриміла музична премія “M1 Music Awards. П'ять”, про яку в українському шоу-бізнесі досі говорять із захопленням. І є за що! Сцена, світло, декорації, звук, комп'ютерна графіка та постановка шоу в цьому році на найвищому рівні. Понад 2000 людей працювали над тим, щоб провести церемонію нагородження зірок на світовому рівні.

Як розповів Знай.uа генеральний директор каналу М1 Сергій Перцев, премія "M1 Music Awards" з простого великого концерту перетворилася у високотехнологічне шоу.

Сергій Перцев - гендиректор каналу М1

"Тут все ідеально зроблено: підходи-відходи артистів, поява номерів, перезавантаження, багато технічних рішень - і все вирішується зрозуміло, не так, як в перший раз. Якщо в перший раз все було через людських фактор, то зараз все вже налаштовано, як у нормальної індустрії", - поділився Перцев.

Він зазначив, що вже в п'ятий раз телеканал показує красиве і якісне шоу, але є одне "але".

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

"Питання: якими шляхами це досягається? Можна це винести на своєму горбу, а можна, щоб все було чітко і вчасно", - додав Перцев.

Сергій Перцев і Нікіта Ломакін
Сергій Перцев і Нікіта Ломакін

У цьому році постановка шоу лягла на плечі режисера Каті Царик. Їй допомагала велика команда професіоналів у цій сфері. Глядачі побачили понад 10 ефектних номерів від українських зірок. Виступити пощастило не всім, а лише обраним номінантам: Тіні Кароль, гурту Время и Стекло, NK, гурту MOZGI, Антитілам, Сергію Бабкіну і іншим артистам. Як відомо, творчі люди бувають дуже примхливими, і чим вище статус зірки, тим вище її запити. Жодна музична премія не обходиться без образ когось із зірок на організаторів, нерідкі випадки навіть відкритої ворожнечі і конфліктів через не той номер виступу та інших моментів шоу.

Ми поцікавилися у Сергія Перцева, як він терпить невдоволення артистів, яке складно уникнути.

"Таке присутне, - сказав він. - Ми авторитетні люди, організація, ми прислухаємося до зірок, і до нас прислухаються. Тому що 16 або 17 номерів, якщо ми будемо будувати їх за бажаннями, то ми нічого не отримаємо і глядач не отримає ніяких емоцій. Зірки - це такі створіння, які то ображаються, то радіють - всі їхні емоції дуже яскраві. Якщо зірка ображається, треба послухати, через що. Дати якийсь компроміс".

За словами Перцева, якщо вже хтось із зірок образився на канал або особисто на нього, то є тільки один вихід - чекати, коли артист "відтане".

Виступ Тіни Кароль

Крім цього, Сергій Перцев поділився своєю експертною думкою про те, кого можна назвати топовим артистом в Україні.

"Діма Монатік - це зараз в тренді. Олексій Потапенко і всі його проекти. Просто поважаю цих людей! Все, що придумує Льоша - це точно буде жити, тому що він в це вкладає душу. Мені подобається, що робить Тіна", - зазначив він.

З нових імен гендиректор М1 нікого не виділив, але відзначив зростання одного популярного артиста: "MELOVIN дивує! Збирає навколо себе церкву, цікаво!"

Нагадаємо, раніше Олег Собчук зі "СКАЙ" зізнався, що засмутило його на премії “M1 Music Awards. П'ять”.

Крім цього, Знай.uа публікував пікантні фото Насті Каменських з червоного хідника премії "M1 Music Awards. П'ять". Красуня вразила незвичайним вбранням з дуже несподіваним вирізом.

Також Знай.uа публікував повний список зіркових переможців премії М1 Music Awards. Несподівано спеціальну премію “За внесок у розвиток національної музичної індустрії” дали артистці-символу українського музичного простору Вєрці Сердючці.