Українська співачка Аліна Гросу розповіла, як журналісти приписали їй роман із власним братом. Цим вона поділилася в інтерв'ю "Ранок з Україною", передає Politeka.

Відомо, що Аліна Гросу вийшла заміж за свого коханого Олександра в червні 2019 року. Пара влаштувала розкішний свято в Італії, на якому були присутні багато зірок українського шоу-бізнесу.

Проте Аліна Гросу зізналася, що це була не перша весілля, про яку писали журналісти. Так, раніше її видавали заміж за брата. Про це вона розповіла, коли прокоментувала найдивніші плітки, які чула про себе.

"Я була в шоці! Це коли я з братом пішла на червону доріжку, а потім написали, що це мій хлопець і ми з ним уже кілька років. І я думаю, як же це так!?", - поділилася співачка.

Брат Аліни Гросу, фото: Instagram
Брат Аліни Гросу, фото: Instagram

Популярні новини зараз
В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

У популярної артистки є два брата – рідний Михайло, йому всього два роки і старший по матері Роман Каланджий. Так, Гросу в соціальній мережі навіть опублікувала колаж з його фотографіями з нагоди його весілля.

Нагадаємо, через півроку після весілля Аліна Гросу знову вбралася в сукню.

Як повідомляв Знай. ua, Гросу з'явилася на російської премії в абсолютно новому образі.

Також Знай. ua писав, що Гросу вразила вечірку нарядом черниці.