Відома українська співачка Аліна Гросу, яка довгий час жила і працювала в Росії, заявила про своє заміжжя. Зараз триває активна підготовка до весілля, яке має відбутися в Італії у Венеції. Туди вже з'їхалися перші гості. Зокрема, приїхала хресна мати Гросу Ірина Білик.

Відповідне фото артистка опублікувала на особистій сторінці у соціальній мережі Instagram.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

На ньому вона позує з відомими українськими зірками Павлом Зібровим, Віталієм Козловським і Дімою Коляденком.

"Зібралися напередодні весілля … Репетируємо", – підписала світлину Білик.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Його користувачі не відразу зрозуміли у кого весілля і навіть почали вітати Ірину і Діму. Тим часом Гросу поскаржилася на спеку. Співачка вже два дні намагається не виходити з басейну.

Також Гросу та Білик поділилися кадрами з підготовки до урочистості в stories.

Нещодавно Аліна Гросу виставила зворушливий кадр з новоспеченим чоловіком Олександром, якого довго приховувала від сторонніх очей. Так, закохані вирушили у сонячну Верону, Італія, де зовсім скоро пройде їх розкішна весільна церемонія.

У 2018 році шанувальники Аліни Гросу запідозрили, що вона збирається вийти заміж. Приводом стала фотографія в весільній сукні, яку співачка опублікувала в соцмережі. Вперше свого обранця Гросу показала у вересні 2018 року, хоча до цього вони вже довго жили разом. Тоді ніхто не міг розгледіти його обличчя. У березні 2019 року Ірина Білик проговорилася, що весілля її хрещениці відбудеться у Венеції.

Нещодавно Гросу розповіла, як буде проходити урочистий захід. Вона уточнила, що змінить два наряди на весіллі.

Нагадаємо, Гросу відправилася у весільну подорож: зворушливі фото з "Комочком".

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Гросу вперше похвалилася нареченим.

Також портал "Знай.uа" писав, що розпалена Аліна Гросу показала, що робить перед весіллям: буду хорошою дівчинкою.