Переможець шоу "Танці з зірками" Євген Кот зізнався, що організатори пропонували йому до пари олімпійську чемпіонку Ганну Різатдінову, але він відмовився і обрав актрису Ксенію Мішину. У програмі "Слава +" він пояснив, чому зробив такий вибір.

Артист зізнався, що жодного разу не відпрацьовував 14 ефірів, дуже багато нововведень, які важко дались. Наприклад, фінальний ефір - завжди було 3 танці. А зараз було 2 старих танці і 4 батли за кубок...

"Ксюша - зовсім інша. Її погляд на камеру - зовсім інший. В неї життєвий досвід зовсім інший, вона має дитину", - повідомив Кот.

Артист зізнався, що в цьому сезоні танців не дуже хотів брати участь. Євген Кот розповів, що у нього є свій погляд на те, якою повинна бути партнерка, за яку глядачі будуть готові віддати свої голоси.

Популярні новини зараз
Залишилось два дні: українців попереджають востаннє Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Він не вірив, що Ганна Різатдінова буде активно прийнята публікою і вона зможе показати не лише гарну техніку, але і круті емоції. Те, що Різатдінова вийшли у фінал, вразило його.

"Взагалі для мене дивно, що вона дійшла до фіналу. Незважаючи на танці, тому що це, в принципі, шоу не про танці, а про людей. Вона молодець... Згадаймо минулий рік, Аніта Луценко... Все було круто, добре танцювала, чому пішла? Спорт заважає відкрити те, що у тебе всередині і видати це... Мені здається, щоб спілкуватися з глядачем важливіше серце, ніж просто задерти ногу", - сказав Євген Кот.

Разом з тим, Євген Кот зізнався, що коли був обмін партнерами, йому було цікаво станцювати з Різатдіновою.

Нагадаємо, Остапчук покинув "Танці з зірками" за крок до фіналу.

Як повідомляв портал Знай.ua, знаменитий хореограф, член журі "Танці з зірками" 90-річний Григорій Чапкіс показав, що він не підвладний віку.