Племінниця відомої естрадної співачки Софії Ротару, співачка і дизайнер Софія Хлябич, більш відома під псевдонімом Sonya Kay, порадувала своїх шанувальників досить відвертим знімком в Instagram. Знаменитість зробила пікантне селфі, примірявши лише облягаючий короткий топ і труси білого кольору. Так, артистка засвітила струнку фігуру, заговоривши про впевненість.

"Найпривабливіша річ, яку може мати жінка, це впевненість у собі. 😉", - поділилася думками Ротару. Фолловери не пройшли повз: "Це новий сценічний костюм😉?", "Ух, яка)))", "Неймовірно гарно!🔥❤️😍😼", "Гарнюща жжж!", "Красссуняяя🔥💖❤️", "Соня, обожнюю твої сексуальні образи!!! Супер!!!👍👍👍👍👍👍".

Популярні новини зараз
Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок Були гроші і не стало: банкомати ПриватБанку дивують "фокусами" при знятті готівки Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

Нагадаємо, що юна внучка Софії Ротару Соня Євдокименко опублікувала розкішне чорно-біле фото, позуючи лише в коротенькій топіку.

Як повідомляв портал Знай.uа, юна внучка Софії Ротару Соня Євдокименко показала милий знімок з прогулянки в цікавій локації.

Також портал Знай.uа писав, що українська співачка Sonya Kay вразила шанувальників новими пікантними фото.