Відома світська левиця Хлої Кардашьян, рідна сестра Кім Кардашьян, показала дуже забавні кадри в Instagram. Знаменитість виставила трепетне фото з маленькою донькою Тру Томпсон, яка позувала на тлі дуже незвичайної ялинки. Так, Хлої і її родина вже почали готуватися до католицького Різдва 25 грудня, а ось святкове дерево обрали нестандартне - яскраво-рожевого кольору, прикрашене вогниками і пухнастим килимком.

"Всіх з Різдвом!! Ми почали прикрашати наш будинок вчора, і @jeffleatham здивував Тру цим красивим рожевим деревом. Можна з упевненістю сказати, що Тру воно дуже сподобалося!!! Вдячна і благословенна так, що не описати словами! 💕💕💕", - поділилася радістю сестричка Кардашьян. Фолловери залишилися в захваті, засипаючи доньку Хлої компліментами, адже вона помітно підросла і все більше схожа на зіркову маму.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Хлої Кардашян показала маленьку Тру Томпсон поблизу і без фільтрів.

Також Хлое наполегливо працювала над своєю фігурою після пологів. Нарешті знаменитість показала результати фоловерам.

А ще Хлої Кардашян, рідна сестра Кім Кардашьян, вирішила дуже трепетно привітати свою сестричку в Instagram.