Хлої Кардашян – американська знаменитість, світська левиця, фотомодель, актриса, бізнесвумен. 34-річна зірка відома, перш за все, участю зі своєю родиною в реаліті-шоу "Сім'я Кардашьян". Хлої є третьою з сестер, після Кортні і Кім, але не менш популярною. Дівчина частенько публікує пікантні фотографії на своїй сторінці в Instagram, але у неї трохи менше підписників у мережі, ніж, наприклад, у Кімберлі або Кайлі Дженнер.

Однак, ця красуня вміє привертати до себе увагу і епатувати публіку, що, власне, робить в мережі. Нещодавно в профілі Хлої з'явилася серія відвертих фотографій, тепер же модель вирішила показати себе у всій красі. На своїй сторінці в Instagram Кардашьян опублікувала фотографію, на якій позує в пікантному вбранні.

Як виявилося, модель побувала на вечірці в Лас-Вегасі, куди заявилася в епатажному комбінезоні. Для виходу в люди Хлої Кардашян наділа світлий наряд, який складається з прозорої і тілесної сітчастої тканини. Цей комбінезон щільно обтягує тіло моделі, але при цьому підкреслює всі вигини фігури. Волосся зірки розпущене і красиво укладене, а на її обличчі щільний шар макіяжу. На поясі у Хлої висить крихітна рожева сумочка.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

В підписи до фотографій світська діва написала, хто допомагав їй створювати цей пікантний образ. "Лас-Вегас. Спасибі @laquan_smith за мій казковий костюм! Стиль: @janellermiller. Волосся: @andrewfitzsimons. Макіяж: @styledbyhrush. Всі права на фотографії: @splashnews", - написала Хлої Кардашян. Така публікація не залишилася без уваги шанувальників зоряної сестрички Кардашьян. Фанати кинулися обговорювати фотографію моделі і засипати її компліментами і побажаннями у коментарях до фото. Багатьом сподобався знімок, але є й ті, хто вважає, що Хлої потрібно бути скромнішою.

Нагадаємо, Кортні Кардашян прикрасила тіло "голим" сукнею українського дизайнера.

Раніше портал "Знай.иа" повідомляв, що сестрички Кардашьян зганьбилися на червоній доріжці.

Також портал "Знай.иа" писав, що старша Кардашьян переплюнула сестричок.