Відома українська співачка Настя Каменських, яка нещодавно вийшла заміж за репера Потапа, часто радує публіку епатажними витівками. Зірка активний користувач Instagram, де балує шанувальників яскравими моментами свого життя. Так, в цей раз красуня показала вельми незвичайне сценічне фото, на якому позує в незвичному образі.

Як видно, Настя відображена, мабуть, на сцені під час виступу, вона стоїть в незвичайній позі і самозабутньо співає. На ній цікаві смугасті штани і досить відвертий напівпрозорий наряд зверху. При цьому пишне кучеряве волосся зірки зібране на маківці, а на її обличчі яскравий макіяж. А за спиною Каменських видно величезна ілюмінація з грибів з яскравими шапочками. У підписі до фото співачка розповіла про непросте життя артистів, а також запропонувала фанатам запросити її на концерти у своїх містах.

Нагадаємо, русалка Каменських у міні-бікіні змусила шанувальників помріяти.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Каменських застукали в ніжних обіймах Потапа.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору В Україні готується революція у житловій сфері Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Також портал "Знай.ua" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим викликає фото.