Нещодавно Ірина Шейк стала зіркою церемонії The Fashion Awards 2019, на якій модель появилася у вишуканій сукні Burberry. А після урочистого заходу просто з дефіле Шейк у компанії попрямувала по бургери і молочні коктейлі у Макдональдз.

Вручення премії The Fashion Awards 2019 відбулося 2 грудня в Лондоні. На заході були присутні багато представників фешн-індустрії та селебріті. Ірина Шейк стала зіркою церемонії, прикувавши до себе сотні поглядів.

Ірина Шейк, фото: Instagram
Ірина Шейк, фото: Instagram

Ірина Шейк вразила присутніх дефіле на червоній доріжці. 33-річна модель з'явилася на урочистій церемонії у сірій обтислій сукні Burberry з високим розрізом. Щоправда, не всі оцінили вбрання відомої моделі, зазначивши, що обраний наряд візуально зробив коротшою фігуру дівчини.

Після церемонії Ірина Шейк з друзями вирішили влаштувати невелику афтепаті й обрали для цього незвичайне місце — найближчий Макдональдз, де "відірвалися" на повну. У фастфуді компанія частувалася бургерами й молочними коктейлями. З відомою манекенницею були модель і співачка Карен Елсон, креативний директор британського Vogue Алек Максвелл і головний редактор видання Едвард Еннінфул.

Популярні новини зараз
Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Ірина Шейк, фото: EAST NEWS
Ірина Шейк, фото: EAST NEWS

Шейк розмістила декілька відеороликів, показавши, як дружна й життєрадісна компанія вибирає страви в автоматі. Підписників моделі потішила незвична подія, а саме поєднання ошатно одягнених гостей і сонних відвідувачів Макдональдза.

Instagram / Ірина Шейк
Instagram / Ірина Шейк

Нагадаємо, раніше красу колишньої Роналду Ірини Шейк дуже дивно оцінили: "Елегантна, як Ейфелева вежа"

Як повідомляв портал "Знай.ua", нова любов Бредлі Купера: на кого улюбленець мільйонів проміняв Шейк і Гагу, фото

Також "Знай.ua" писав, що Леді Гага знову записалася у холостячки, витримала лише три місяці