Головний герой шоу "Холостяк-9" поділився відвертими подробицями про інтимні стосунки на проекті. Микита Добринін вперше зізнався про секс на популярному шоу.

Микита Добринін уже рік після завершення шоу "Холостяк-9" будує романтичні відносини зі своєю обраницею Дариною Квітковою. Пара проводить багато часу разом, зокрема часто подорожуючи. Всім своїм виглядом і поведінкою Микита і Дарина показують, що вони щасливі разом і між ними є справжні почуття.

Добринін і Квіткова, фото Іnstagram
Добринін і Квіткова, фото Іnstagram

Микита Добринін розповів, що після шоу деякі учасниці висловлювали намір відновити з ним спілкування. Крім того красень-холостяк зізнався, що на популярному проекті не обійшлося без інтиму.

У Добриніна журналісти також поцікавилися тим, коли останній раз він стояв на колінах. Проте Микита не потішив співрозмовників романтичними історіями, а розповів, що така ситуація була, проте ні не в церкві, ні не в спальні, а лише у спортзалі. І уточнив, що він, стоячи на колінах, качав прес.

Популярні новини зараз
В Україні пенсіонери отримають "подвійні", та навіть "потрійні" пенсії: у ПФУ озвучили вимоги Тепер в ухилянтів заберуть останнє: змусять платити шалені гроші Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення
Показати ще

Микита Добринін і Даша Квіткова
Микита Добринін і Даша Квіткова

Нагадаємо, раніше переможниця шоу "Холостяк" вийшла заміж: хто став новим обранцем харизматичної красуні

Як повідомляв портал "Знай.ua", "Холостяк" Добринін влаштував нареченій Квітковій фотосесію в ліжку, голі і щасливі

Також "Знай.ua" писав, що наречену "Холостяка" Добриніна помітили на даху багатоповерхівки