Відома українська телеведуча Леся Нікітюк порадувала новими знімками в Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася доволько дивним образом, позуючи у вбранні з 90-х і виглядаючи набагато старше своїх років. Так, артистка приміряла бордово-рожеву сукню з кардіганом, доповнивши свій лук перукою з короткою об'ємною зачіскою в кращих традиціях 30-річної давності. Також Леся виконала хіт Анжеліки Варум "Зимняя вишня".

"Вечір в хату😆 #леся #стиль #імідж #мисМода2019", - пожартувала Нікітюк. Фолловери не пройшли повз: "Каблучок багатих не вистачає і Брошки 🤣", "Божественної краси людина 😻👍", "Вогонь🔥", "Красуня...Що тут скажеш...❤️", "Леді Л, обожнюю!!! Ви дуже талановита!! Дякуємо за ваш гумор завжди в точку!", "Леся вже не та!", "Агонь🤣", "Тьотя Леся😂", "Яка кумедна 😂", "Так ви будете виглядати у 75 років 👍".

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Леся Нікітюк взяла участь у популярному українському шоу "Танці з зірками" і після першого ж ефіру пошкодила руку.