Українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, випустила нову пісню під назвою "Новий Рим". Але шанувальники були шоковані після побаченого. Такої реакції публіки артистка точно не очікувала.

Так, у своєму Instagram-профілі Лобода опублікувала дуже дивну фотографію, процитувала перші рядки композиції і закликала скачати новий трек.

Світлана Лобода
Світлана Лобода

Обкладинка викликала неоднозначні емоції у підписників. Деякі звернули увагу на те, що у співачки Лободи шість пальців на правій нозі, яку вона тримає в руці на фотографії.

Крім того, шанувальники відзначили незвичне звучання "Нового Риму" та порівняли новинку від Світлани Лободи зі співачкою Біллі Айліш.

Популярні новини зараз
Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Кого не мобілізують до армії: перелік професій Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

Нагадаємо, поки Лобода розважалася перед концертом, люди мерзли: "Який жах, півгодини стоїмо на вулиці".

Як повідомляв портал Знай.uа, Лобода оприлюднила нове відео з донькою Євангеліною, на якому дівчинка проговорилася про поповнення в родині. Єва вимовляє таку фразу: "Чекаємо на братика". Після чого Лобода каже дитині: "Так, тихо".

Також портал Знай.uа писав, що Лобода похвалилася забавним відео з танцями, запропонувавши шанувальникам повторити рухи.