Відома українська артистка і улюблениця публіки Настя Каменських, яка нещодавно вийшла заміж за Олексія Потапенка (Потап), обожнює епатувати публіку і часто робить це у своєму Instagram. Настя також сидить у журі телепроекту "Х-Фактор" і в цей раз показала знімок зі знімального майданчика, на якому видно, що зірка кардинально змінила імідж.

Як видно на фото, Настя раптом стала рудоволосою красунею, швидше за все вона приміряла таку яскраву перуку. В тон кольору волосся співачка вибрала і шкіряне плаття – воно досить коротке з цікавими рукавами і пікантним декольте. Настя стоїть у кумедній позі, поклавши руки в боки, і уважно дивиться в камеру. У підписі до фото Каменських запитує: "Як вам мій образ сьогодні?". Шанувальники в захваті від такого яскравого лука красуні і засипають її компліментами в коментарях.

Нагадаємо, русалка Каменських у міні-бікіні змусила шанувальників помріяти.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Каменських застукали в ніжних обіймах Потапа.

Також портал "Знай.ua" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим викликає фото.