Міс Україна Всесвіт Анастасія Субота представить нашу країну на фіналі конкурсу краси "Міс Всесвіт", який відбудеться в Атланті в неділю, 8 грудня.

Анастасія Субота

Так, 26-річна дівчина починала свою модельну кар'єру ще у 8 років. У 14 років Анастасії запропонували контракт в Італії, проте батько не відпустив юну красуню в іншу країну. Потім дівчина працювала в модельному агентстві Донецька, де їй запропонували бути манекенницею в Китаї. Там Анастасія пропрацювала кілька років.

В Україні Субота засяяла на показах українських дизайнерів, а саме бренду GASANOVA.

Анастасія Субота

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Слід зазначити, що Анастасія за спеціальністю веб-дизайнер. Також дівчина дуже любить ходити на риболовлю.

Раніше Субота була натуральною блондинкою, однак вона вирішила перефарбується, аргументуючи це тим, що новий колір (рудий) додає їй впевненості і приносить удачу.

Анастасія Субота

Нагадаємо, що в мережі показали фото українок, які у різні роки побували на головному конкурсі краси "Міс Всесвіт".

Як повідомляв портал Знай.ua, 26-річна переможниця конкурсу "Міс Україна Всесвіт 2019" Анастасія Субота відверто розповіла про те, що пережила в Китаї.

Також портал Знай.ua писав, що красуня і розумниця з Вінниці побореться за корону на Mrs.Globe в Китаї.