Відома українська співачка Ані Лорак, яка в розпал війни переїхала в Росію, де об'їздила всі міста з туром "Діва", обожнює привертати увагу публіки. Зірка часто публікує фото в соцмережі Instagram, і в цей раз показала дуже гарний кадр, хоча шанувальники помітили фотошоп.

Як видно, перед камерою красуня з'явилася в чорно-білому платті цікавого візерунка з чорним пояском на талії. Цей наряд красиво підкреслив струнку талію і оголив тендітні плечі Лорак. Її волосся красиво укладене, а на обличчі легкий макіяж і мила усмішка. Шанувальники зазначили, що у зірки занадто моложаве особа, а їй вже понад сорок років. У підписі до фото Кароліна написала: "Нехай буде тепло і радісно на душі".

Нагадаємо, мокра Лорак оголилася і тут почалося, шанувальники не стрималися.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Ані Лорак розчарувала навіть російських шанувальників.

Також портал "Знай.ua" писав, що Ані Лорак заблукала в лісі перед черговим російським концертом.