Відома українська співачка Тіна Кароль, яка недавно вела телепроект "Танці з зірками", часто радує публіку яскравими моментами свого життя. Співачка велика любителька пікантних фотосесій, результатами яких з задоволенням ділиться у соцмережі Instagram. Так і в цей раз красуня показала гарячий кадр, на якому позує в пікантному образі.

Як видно, перед камерою Тіна з'явилася в чорному вбранні – на ній широкі брюки з завищеною талією і спокусливий бюстгальтер, а на одну руку артистка одягла піджак оверсайз. Цією рукою вона торкається свого обличчя з яскравим макіяжем, і млосно дивиться в камеру, волосся співачки розпущене в красивій укладці. Кароль не підписала своє фото, зазначила лише сторінку фотографа, який знімав. Шанувальники не приховую захвату від нового фото Тіни, зірку засипають компліментами в коментарях до фото.

Нагадаємо, Тіна Кароль пограла на камеру, шанувальники спітніли.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що загадковий живіт Тіни Кароль позбавив українців сну.

Також портал "Знай.ua" писав, що неймовірна Тіна Кароль зачарувала мережу чуттєвим фото.