Популярна українська співачка і актриса Оля Полякова, яка відома також як Суперблондинка, разом із зірковою колегою Настею Каменських обожнюють радувати шанувальників шоу "Х-фактор 10" новими образами і сюрпризами, в якому судять конкурсантів разом з Андрієм Данилко та Ігорем Кондратюком. Так, в останньому прямому ефірі дівчата знову посперечалися, на цей раз через вбрання однакового кольору. Оля приміряла відверте червоне плаття з високими розрізами на ногах і глибоким декольте, а Настя - шкіряну міні-сукню, доповнивши образ яскравою перукою.

" - Настя, таке враження, що ти опустила голову в борщ, - пожартувала Полякова над Каменських.

- Головне, щоб його не з'їв Потап, - кумедно відповіла Настя.".

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Зірки підколювали один одного весь ефір, хоча в реальному житті вони чудові подруги. Під час перерви дівчата поцілувалися, щоб остаточно розвіяти чутки про їх ненависть одна до одної.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Оля Полякова разом з Лесею Нікітюк взяли участь у показі дизайнера Андре Тана в рамках Ukrainian fashion week.

А ще артистка в Одесі показала ідеальну фігуру в білому купальнику і зізналася, що відпочиває з подружкою, але здається, подружка була погано підготовлена до літа і не поголила ноги.