Скандальна російська балерина Анастасія Волочкова всіляко привертає увагу до своєї персони на сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість похизувалася результатами схуднення, позуючи біля столика з десертами. Так, артистка розповіла, що їсть, щоб виглядати худою, хоча шанувальники вже не раз звинувачували її в слизькій доріжці до анорексії. Як виявилося, Анастасія не їсть солодкого, фруктів, овочів, м'ясо вживає лише без солі, відварені яйця і дуже гострі супи, а також шпинат - це майже все, що є в її не дуже здоровому раціоні. Також Анастасія любить побалувати себе алкоголем і кальяном, що теж не можна віднести до здорового способу життя.

"Їм я солодощі?..🐣 Звичайно ні.💃 І мені навіть не хочеться.🤷‍♀️ Фрукти теж не їм. І взагалі ще з балетного училища я змусила себе розлюбити продукти, які могли давати надбавку у вазі. І навчилася не відчувати почуття голоду і харчуватися дуже легко.🥬🐣 І рідко😂 А якщо голод і настає, то я запиваю його водою. Дисципліна-це, напевно, моя природжена якість. І виховання моїм татом спортсменом.👍 Так що солодощам або піці я звелю тарілку салату або шматочок відвареного курчати без солі. Ну і ще в моєму раціоні відварені яйця некруто і дуже гострі овочеві супчики.🌶🥦 Ось і вчора на дні народження друзів я замовила собі відварений шпинат з тертим сиром і була задоволена. І трохи тар-тара з рибки😉", - поділилася "секретами" Волочкова. Фолловери дорікнули балерині в коментарях.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анастасія Волочкова провела свою дочку Аріадну в сьомий клас.

Також знаменитість вирішила пробігтися по храмах. Вбрання артистка обрала у своєму стилі: рябеньке і з глибоким декольте.