Подорожуючи по Сардинії під час зйомок передачі "Зоряне виживання в дикій природі", відомий американський актор Армі Хаммер разом з ведучим зустріли гірську козу. Гріллс сказав, що її молоко краще пити просто з вимені. В результаті актор прийняв виклик і вирішив зробити це.

Армі Хаммер

"Знаєш що? Я зайшов так далеко, що зроблю це", заявив він.

Бідна коза виривалася і блеяла, поки Хаммер намагався втамувати спрагу, однак ведучий міцно тримав тварину за роги.

"Я все розумію, повір, мені це теж не подобається", — звернувся актор до кози.

Популярні новини зараз
Кому як пощастить: ПриватБанк виплатить клієнтам від 150 до 5000 грн "Відрізати два міста, прикриваючись миром": відомий екстрасенс визначив плани росії на травень 2024 У коханні чекають справжні випробування: яким знакам зодіаку краще забути про стосунки Субсидії вам не бачити: що не враховують українці, звертаючись по допомогу
Показати ще

Армі Хаммер

У підсумку Хаммеру все-таки вдалося спробувати молоко з вимені гірської кози.

"Я зробив це! Як кажуть, піймав момент! Я бризнув собі в рот найсвіжіше молоко у своєму житті. Я здивований і водночас щасливий зізнатися, що це дійсно було смачно", — сказав актор.

Нагадаємо, що в Нью-Йорку (США) на 83 році життя помер відомий актор Рон Лібман. Причиною смерті актора стали ускладнення після перенесеної пневмонії.

Як повідомляв портал Знай.ua, дружина Харламова Асмус після пікантного скандалу порадувала фанів фото з малятком.

Також портал Знай.ua писав, що у знаменитих радянських артистів є діти. Відомо, хто з них пішов по стопах батьків, а хто вирішив присвятити своє життя чогось іншого.