Відома українська співачка, солістка групи "Время и Стекло" Надя Дорофєєва порадувала фанатів в Instagram новим постом. Нещодавно знаменитість похвалилася незвичайним відео, заінтригувавши шанувальників. Так, артистка анонсувала новорічне шоу "Годный Год" 16 грудня, засновником якого є Іван Дорн. Разом з групою "Время и Стекло" у проекті візьмуть участь Alyona Alyona, Аліна Паш, The Hardkiss, Володимир Дантес, група "О",Constantine і багато інших.

"16.12 збираємося підбивати придатні підсумки року! Місце - те ж @godniy_year , склад - ще крутіший 🚀", - поділилася новинами Дорофєєва. Фолловери не пройшли повз, відзначаючи, що дуже чекають як самого свята, так і шоу, зокрема, не тільки через Надю, але і через солістку The Hardkiss Юлію Саніну. Варто відзначити, що таке шоу вже робили в минулому році і тоді прихильники залишилися в захваті від побаченого.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Надя Дорофєєва порадувала фанатів дуже лагідним знімком з мамою Ольгою.

Також Надя давала концерти в Туреччині, гастролюючи по різним готелям і зізналася, що таким чином можна поєднувати роботу з відпочинком, хоча п'ятий концерт поспіль дається важко.