Скандальна українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, дуже активно веде свій аккаунт в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила незвичайне відео, на якому показала своїх маленьких доньок - Єву і Тільду. Так, дівчатка запально танцювали в темряві з різнокольоровою підсвіткою під нову пісню зіркової мами "Новий Рим".

"мої діти ❤️ у них свої танці 🤦‍♀️🤪", - трепетно підписала Лобода. Фолловери не пройшли повз: "Якщо ваша вечірка не схожа на цю, можете мене не кликати😂☝️", "Тільда танцює...найкрутіший танець. Запатентуйте, а то хто-небудь привласнить.", "Клас ❤️🦋🦋🦋👍👍👍👍👍 Діти - це наше відображення 🌹🌹🌹", "Ну і запальнички )))", "Тілля не вистачає поруч😁", "Божечки,як же класно ❤️", "Які зайчики ❤️ Милота 💋 Майбутні артистки🔥".

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Світлана Лобода виклала дуже зворушливе фото вагітної себе і зізналася в любові молодшій доньці Тільді.