Популярна електро-фолк-група Onuka стане зірковим гостем в третьому прямому ефірі вокального шоу ″Х-фактор″. Onuka виконає свій трек Zenit. А суддя шоу Настя Каменських подарує глядачам новий суперхіт Elefante.

Цього разу учасники шоу готують вже по 2 пісні: кінохіт і трек, який, на їхню думку, приведе їх до фіналу.

Так, наприклад, Маша Стопник планує здивувати глядачів супертанцювальним хітом, а Еліна Іващенко влаштує баттл з групою Romax. Антона Вельбоя на цьому тижні готує суддя-конкурент Андрій Данилко, який в минулому ефірі попросив Настю Каменських попрацювати з цим учасником. Що з цього вийде, глядачі побачать вже незабаром.

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

В кінці ефіру стануть відомі імена фіналістів. Кому глядачі дадуть шанс проявити себе у фіналі ювілейного сезону, дізнаємося вже в суботу, 14 грудня.

Нагадаємо, зараз суддівські команди виглядають так:
Андрій Данилко, категорія «Колективи»: група ROMAX
Настя Каменських, категорія «Хлопці»: Антон Вельбой
Ігор Кондратюк, категорія «Дівчата»: Еліна Іващенко, Марія Стопник
Оля Полякова, категорія «Старше 30-ти»: Георгій Колдун, Анна Іваниця.
Ведуча - Даша Трегубова.

Нагадаємо, Настя Каменських поділилася відвертим фото з "Х-Фактора"

Як повідомляв портал Знай.ua, ONUKA презентувала кліп на ZENIT

Також Знай.ua писав, Полякова і Каменських пристрасно поцілувалися в ефірі "Х-Фактор"