Здається, Беллі Хадід пасує абсолютно все - модель регулярно перетворюється як для зйомок, так і в повсякденному житті, і результатами своїх б'юті-трансформацій надихає шанувальників.

Супермодель Белла Хадід, яку визнали найкрасивішою жінкою в світі, знялася у відвертій фотосесії, де постала в пікантному вбранні.

Американська модель показала фото для першої колекції 2020 року бренду Alexander Wang.

Белла Хадід розмістила в Instagram кадр, на якому зображена з волоссям кольору платиновий блонд, в білому костюмі і з білою кішкою на руках.

"Не могла б просити кращого дня", - підписала фото Хадід.

Популярні новини зараз
Були гроші і не стало: банкомати ПриватБанку дивують "фокусами" при знятті готівки Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще

Нагадаємо, Беллу Хадід визнано найкрасивішою жінкою у світі, оскільки форма її обличчя, губ та підборіддя "ідеальні", згідно з "Золотим перетином", який протягом століть вважається найпрекраснішим співвідношенням в мистецтві і архітектурі і є знаменням краси.

Фахівці на чолі з пластичним хірургом Джуліаном Де Сільвою розрахували ідеальну форму обличчя, з огляду на розмір і положення губ, носа, підборіддя і лінії щелепи. Дані Белли виявилися найбільш близькими до ідеального співвідношення.

Як повідомляв Знай.ua, Белла Хадід затьмарила Instagram "голою" сукнею