Всесвітньо відома супермодель, трендсеттер і ангел Victoria's Secret Белла Хадід часто тішить своїх шанувальників з усього світу новими фотографіями в соціальній мережі Instagram. Так, в цей раз модель опублікував пікантні фото, зроблені на вулиці.

На фотографіях Белла Хадід позує у відвертому сріблястому платті, під яким немає білизни. До того ж декольте в цьому вбранні сягає пупка на тілі моделі, а також сукня оголює довгі ноги і підкреслює витончену фігурку дівчини. В руках Белла несе маленьку сумочку-клатч, а образ вона завершила сріблястими човниками на шпильці.

Волосся Белла Хадід зачесала у високу зачіску на маківці, а на її обличчі непомітний макіяж. У вухах моделі блискучі зелені сережки. Видно, що оточуючі не можуть відірвати погляд від краси дівчини. У підписі до фотографії Белла Хадід розповіла, як сумує за Нью-Йорком. А ще вона не залишила геолокацію, тому шанувальники можуть тільки здогадуватися, в якому місті модель затьмарила вулиці своїм вбранням.

Шанувальники в захваті від таких зухвалих і одночасно чуттєвих фотографій моделі і засипають її компліментами в коментарях.

Популярні новини зараз
У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку
Показати ще

"Вона така гарна", "Белла, ти просто жива ікона", "Дуже красива", "Белла – ти мрія", "Белла дуже фотогенічна, добре виглядає на фото", "Королева, ні – принцеса", "Занадто худа", "Красуня", "Люблю тебе, Белла", "Ангел на землі", "Дуже гарно", "Гарна чудова дівчина", "Чарівна, просто слів немає", "Найкрасивіший ангел", - пишуть захоплені шанувальники в коментарях до фотографій моделі.

Як відомо, Белла Хадід часто тішить своїх шанувальників з усього світу новими фотографіями в соціальній мережі Instagram. Так, нещодавно модель опублікувала знімки зі своєї подорожі до Малайзії. На фотографії Белла позує в яскравій пишній сукні з дуже тугим декольте, яке ледь утримує її пишний бюст. Здається, що груди ось-ось вискочить із сукні. На обличчі моделі яскравий макіяж, а волосся зачесане назад в строгу зачіску. У підписі до фотографії Хадід розповіла про свою подорож до Малайзії.

Нагадаємо, Белла Хадід випадково повторила знаменитий кадр з фільму.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Белла Хадід порадувала фоловерів відвертим знімком.

Також портал "Знай.uа" писав, що Белла Хадід оголилася на пляжі для Vogue.