Майстер спорту міжнародного класу з бодібілдінгу Наталія Батова у прямому ефірі Comedy Club жорстко поставила на місце Павла Волю та Гаріка Харламова.

Коли Харламов представляв гостю, то спитав у неї, чи зможе вона підняти Волю “на спір”, на що Батова відповіла що може по черзі підняти обох резидентів Comedy Club. Сам Воля відповів, що вони не зможуть чинити опір навіть, якщо Батова захоче їх кудись віднести.

А Харламов, в свою чергу, пригадав, що свого часу, під час зйомок разом з Батовою, був змушений бігати від неї по сцені. “Не треба мене боятись, до мене ленко можна підійти та поговорити”, - відповіла на це Батова.

Нагадуємо, що нещодавно двоє резидентів Comedy Club Сергій Свєтлаков та Олександр Незлобін побували в Києві за запрошенням шоу “Ліга сміху”.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Як повідомляв Знай.uа, зірка "Жіночого Кварталу" висловилася про вагітність: "Далі нікуди діватися".

Також Знай.uа писав, крихітки залишилися один на один з небезпечної лотереєю: як в Україні граються життями новонароджених.