Відомий російський бізнесмен, ресторатор Олександр Орлов вельми здивував українців і росіян новим постом в мережі Instagram. Орлов опублікував докази візиту Сергія Свєтлакова і Олександра Незлобіна до української столиці, а також озвучив досить скандальну заяву про діяльність гумористів.

Так, в мережі Instagram ресторатор Орлов заявив, що відомі російські гумористи, резиденти "Comedy Club" приїхали до Києва за запрошенням шоу "Ліга сміху" і додав, що Україна йде на примирення з Російською Федерацією.

Свєтлаков, Орлов та Незлобін, Instagram
Свєтлаков, Орлов та Незлобін, Instagram

"Гумор не має кордонів — відносини між країнами налагоджуються. Далі — більше!" – написав Сергій Орлов.

Варто зазначити кілька фактів про бізнесмена Орлова. Відомо, що московський ресторатор очолює ресторанний холдинг Lite Life, він президент холдингу Bulldozer Group, який володіє ресторанами Eshak в центрі Києва, спільно з Сергієм Свєтлаковим, комплексом Queen Country Club в Козині, де розташовані будинки української еліти, Guramma Italiana, мережею ресторанів Quenne. До речі, фотографію зі Свєтлаковим та Незлобіним зроблено в ресторані Queen Kyiv.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Нагадаємо, реперша Аліна Паш поскаржилася на погрози: "Супержесткие теми...".

Як повідомляв Знай.uа зірка "Жіночого Кварталу" висловилася про вагітність: "Далі нікуди діватися".

Знай.uа писав, крихітки залишилися один на один з небезпечної лотереєю: як в Україні граються життями новонароджених.