В п'ятницю, 8 листопада, в Україні покажуть другий півфінал П'ятого сезону гумористичного конкурсу "Ліга сміху". За перемогу у цьому турі змагатимуться дві команди "Дніпро" та "Наш формат". Цікаво, що гостями на шоу став відомий український дует "НЕангели".

Вони візьмуть участь в одному з конкурсів, який вже став традиційним. Так, солістки Віка та Слава виконають рядки зі своїх хітів, а команді доведеться їх продовжити, а командам доведеться їх продовжити так, аби це оцінили судді та глядачі.

Дует "НеАнгели" на Лізі сміху
Дует "НеАнгели" на Лізі сміху

До речі, під час цього конкурсу учасниці групи навіть трохи посварилися на очах у всіх глядачів і зіркових тренерів. Це помітив і ведучий проекту Євген Кошовий й відпустив дошкульний жарт: "Я дивлюся, у вас "дружний" такий колектив, дівчатка". Однак дівчатам участь у шоу сподобалася.

Дует "НеАнгели" на Лізі сміху
Дует "НеАнгели" на Лізі сміху

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

"Не пропустіть випуск з нашою участю вже в цю п'ятницю, адже це було весело, весело і з гумором! Ви почуєте цікаві інтерпретації наших пісень (з небанальними закінченнями), побачите нас в незвичайному амплуа (не так часто ми жартуємо на сцені) і, звичайно ж, зарядіться класним настроєм. На зйомках ми отримали масу задоволення і впевнені, що ви відчуєте це через екран! До речі, дуже приємно, що після зйомок нам сказали, що це була одна з найбільш веселих передач із зірковими гостями. Так що це варто побачити", - прокоментували свою участь в "Лізі сміху" Віка і Слава.

Дует "НеАнгели" на Лізі сміху
Дует "НеАнгели" на Лізі сміху

Нагадаємо, що коміки шоу "Квартал 95" і "Ліга сміху" показали дружин і дітей: Кравець, Кошовий, Ткач, Казанін, Ласточкін разом з сім'ями, фото.

Як повідомляв портал Знай.uа, Джолі повністю оголилася перед фотографом, Пітт десь кусає лікті: "Шикарна...".

Також портал Знай.uа писав, що мама Насті Каменських зробила несподівану заяву, фанати гадають: "Скоро бабусею буде".