Колишній чоловік відомої російської співачки Юлії Началової, яка померла в березні 2019 року, Євген Алдонін зараз займається виховання трьох дітей. Відомо, що старшу доньку Віру співачка народила в 2006 році, а двоє інших дітей з'явилися на світ в другому шлюбі футболіста з жінкою на ім'я Ольга. Так, у жовтні 2016 року дружина народила сина Артема, а в листопаді цього року — доньку Анжеліку.

За словами Алдоніна, він просто обожнює своїх спадкоємців і дуже уважно ставиться як до старшої доньки, так і до молодших дітей.

Днями спортсмен побував в гостях на Youtube-шоу "ОтцыFrovka", де розповів про те, як справляється з роллю батька. Євген поділився, як він спілкується зі старшою донькою, яка після смерті матері залишилась жити з бабусею і дідусем.

"Ми з Вірою стали частіше бачитися. Раніше періодично забирав зі школи. Зараз постійно. Одна справа бачитися на канікулах, а зараз щодня. Набагато більше спілкуємося з донькою. Дитина як губка вбирає в себе все. Треба більше приділяти часу. Вона буде менше відчувати себе самотньою та покинутою", — відверто розповів спортсмен.

Популярні новини зараз
Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Нагадаємо, Зеленський несподівано дав фору онкохворій Заворотнюк.

Як повідомляв Знай.uа що українці "гуглили" в 2019 році: топ пошукових запитів.

Знай.uа писав, справжню причину смерті Началової озвучила її колега: "Загострилися всі".