Скандальна російська балерина Анастасія Волочкова всіляко привертає увагу до своєї персони на сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася екстравагантним образом, примірявши лише напівпрозору неонову сукню з черепом на грудях і яскраво-червоні хутряні луноходи. Так, артистка позувала без макіяжу, демонструючи змарнілу фигуру, а її волосся було фірмово зализане назад.

"Прекрасний початок дня😉", - поділилася емоціями Волочкова. Фолловери не пройшли повз: "Настя, будь ласка. Знайдіть собі стиліста... це ж жах", "На правому чоботі відірвана підошва 🤔", "З ранку вже зі штопором😂😂😂", "Мдааа...це не лікується🙄", "Жах, що летить на крилах люмінесцентного диявола з червоними лапами!!!", "Що з обличчям? 🤔", "В цих рваних гівночоботях, у яких підошва відвалилася і просить їсти? Так, офігенний ранок!))👍", "🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️Як розвидіти це???".

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анастасія Волочкова провела свою дочку Аріадну в сьомий клас.

Також знаменитість вирішила пробігтися по храмах. Вбрання артистка обрала у своєму стилі: рябеньке і з глибоким декольте.