Скандальна українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, дуже активно веде свій аккаунт в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила розкішну серію кадрів, позуючи в ліфті. Так, артистка приміряла стильний костюм у дрібну клітинку, а також улюблену шанувальниками шубку-халат Louis Vuitton зі штучного хутра, доповнивши образ масивними сонцезахисними окулярами.

"переїзди
перельоти 🛫
Грудень
ви б хотіли жити в дорозі ?. ", - поцікавилася Лобода. Фолловери не пройшли повз: "Пальто як у моєї бабусі а їй 82 значить вона у мене модна😁", "відчуття що один з ваших будинків це літак🙈🙊", "Свєтік Вас чекають скрізь, завжди. Скільки Вами пройдено, доріг: на машині, літаку, пішки......🔥", "Шубка вогонь 🔥 🔥🔥", "Стильна 👏👍✌️", "Нарешті хоч одягнена Світлана😂".

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Світлана Лобода виклала дуже зворушливе фото вагітної себе і зізналася в любові молодшій доньці Тільді.