Минуло два роки, як померла сестра артиста Андрія Григор'єва-Апполонова Юлія. Жінка пішла із життя в результаті загострення бронхіальної астми. Вдівець Юлії запевняє, що все ще важко переживає втрату, але рідні загиблої певні, він приховує від них правду.

Смерть улюбленої сестри стала для соліста групи "Иванушки International" справжнім потрясінням. Юлія померла у своїй сочинській квартирі, задихнувшись від нападу бронхіальної астми. Григор'єв-Апполонов впевнений, трагедії можна було уникнути, якби її чоловік Андрій був поруч.

Андрій Григор'єв-Апполонов з дружиною, сестрою та зятем, фото: hellomagazine.com
Андрій Григор'єв-Апполонов з дружиною, сестрою та зятем, фото: hellomagazine.com

Вдівець запевняв, що картає себе, що у той фатальний день був у Москві, а не біля дружини. Він також розповів, що рік після її смерті майже не виходив із дому. Проте з'явилися чутки, що вже через пів року Андрій закрутив роман з подругою дружини Любою. Телеведуча Ольга Рудик взагалі запевняє, що стосунки пари зав'язалися набагато раніше. Навіть більше, у мережі опублікували відео, де вдівець пристрасно цілується з коханкою.

"Я бачила його з цією панянкою неодноразово в Монако. Було легко зрозуміти, що вони не просто друзі. Вони обіймалися і цілувалися", — розповіла Ольга Рудик.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Андрій Григор'єв-Апполонов з сестрою, фото: life.ru
Андрій Григор'єв-Апполонов з сестрою, фото: life.ru

Близькі померлої Юлії не виключають, що чоловік міг піти на зраду, адже він був молодшим від дружини на 15 років. Також відомо, що обранець дорікав сестрі артиста за зовнішність, називаючи її старою і негарною. Зведена сестра Андрія Григор'єва-Апполонова Ольга розповіла: "Коли Юля лежала в лікарні, він її кинув і поїхав з якоюсь дівчиною".

Андрій Григор'єв-Апполонов був обурений поведінкою зятя і вважає його справжнім альфонсом. А переконався у цьому після того, як той взяв прізвище дружини, тобто колись Андрій Бурдук став Андрієм Григор'євим-Апполоновым — повним тезкою співака. На додачу зять артиста також почав музичну кар'єру.

Андрій Григор'єв-Апполонов, фото: vladtime.ru
Андрій Григор'єв-Апполонов, фото: vladtime.ru

У свою чергу вдівець поспішив спростувати звинувачення в зраді і заявив, що з Любою його пов'язує лише дружба. Проте слова Андрія не підтвердилися на поліграфі й довели лукавість 37-річного вдівця.

Нагадаємо, раніше Рудий з "Іванушек" втратив дружину: причетний баскетболіст, пара прожила у шлюбі 17 років та має двох спільних дітей

Як повідомляв портал "Знай.ua", розлучення рудого з "Іванушек": колишня дружина розповіла скандальні подробиці

Також "Знай.ua" писав, що український бізнесмен позбавив соліста "Иванушек" світла і тепла: "У мене в житті такого не було"