Російський гуморист Євген Петросян і його молода коханка Тетяна Брухунова нібито таємно зіграли весілля на початку грудня. Колишня дружина коміка Олена Степаненко вже побажала щастя молодятам.

Однак екстрасенс Наталія Копнева впевнена, що Тетяна – це не та жінка, яка буде з Петросяном до самого кінця. Про це пишуть росЗМІ.

За словами ясновидиці, в стосунках пари немає гармонії та порозуміння, вони часто сваряться і критикують один одного. За таких обставин Копнева не бачить довговічного союзу.

Петросян і Степаненко
Петросян і Степаненко

"Молода Тетяна чітко розуміє, чого саме хоче, і вичавлює з літнього гумориста всі соки. Незабаром Євген сам все зрозуміє, і досить важко буде переживати неминучий розрив", - пророкує експерт.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників Відмова від повістки – не порушення? Суд розповів, хто буде правий
Показати ще

Наталія також підкреслила, що їхні стосунки зруйнує велика різниця у віці. Ймовірно, скоро Брухунову відведе молодий чоловік, потім Петросян спробує повернути собі Степаненко.

"Тетяна виявиться нечесною дамою, і ще поп'є крові у старого артиста", - сказала Копнева.

коханка Петросяна
коханка Петросяна

Нагадаємо, Степаненко голосно висловилася про весілля Петросяна з молодою коханкою.

Як повідомляв портал Знай.uа, Петросян показав, що виробляє зі своєю молодою коханкою: Степаненко прозріла.

Також портал Знай.uа писав, що Петросян засвітився зі своєю молодою коханкою на фестивалі "Нова хвиля".