Молода Тетяна Брухунова, яку не обділяє своєю увагою Євген Петросян, відтепер – справжня зірка.

Юну пасію відомого гумориста викликали в суд. Правда, не справжній, а модний, який кожен будній день починає роботу в ефірі російських ЗМІ.

Там вона захищала одну з героїнь.

Випуск з Брухуновою вийде 5 квітня о 09:55. Їй доведеться захищати непросту підопічну, якою опинилася Олена Александрова – таких в народі називають «пацанкою».

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом
Показати ще

Вона працювала в поліції, носить чоловічий одяг і коротку стрижку. Ніхто б і не звернув уваги на такий факт, але вся справа в чоловікові Олени.

Він вважає ідеалом краси Мерлін Монро, а через «чоловічу» зовнішність своєї дружини часто чує глузування з боку оточуючих.

Російські ЗМІ пояснили появу юної фаворитки Петросяна в модній передачі просто. "Ми просто влаштували першоквітневий тиждень гумору і сміху. І в честь 1 квітня запросив на зйомки самих веселих жінок вітчизняного ТБ і шоу-бізнесу. Всі дівчата відмінно впоралися з поставленим завданням – надавали моральну і психологічну підтримку героїням "Модного", втішали, підбадьорювали і веселили не лише учасниць шоу, але і постійних ведучих Олександра Васильєва, Евеліну Хромченко, а також глядачів у залі і знімальну групу", – каже прес-служба.

Якщо так піде далі, то Тетяна Брухунова по популярності і всенародної любові затьмарить Віталіну Цимбалюк-Романівську. Народ дуже радіє їх появи на зоряному небосхилі. І навіть готовий пробачити Тані те, що вона багато в чому стала причиною розлучення Євгенія Петросяна і Олени Степаненко.

Нагадаємо, Петросян показав, що витворяє з молодою коханкою: Степаненко прозріла

Як раніше повідомляв "Знай.ua", Петросян здасть квартиру зі Степаненко додачу: коли жарти вийшли на новий рівень

Також Знай.ua" писав про те, що Степаненко після розлучення з Петросяном лягла під ніж: шанувальники підозрюють найстрашніше