Відома українська телеведуча Леся Нікітюк порадувала новими знімками в Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася поїздкою в Шанхай, Китай, позуючи в ресторані з видом на неймовірної краси нічне місто. Так, в прощальний день з Піднебесною артистка приміряла білу облягаючу водолазку, чобітки і чорні широкі джинси з діркою в районі сідниць, чому не зовсім зрозуміло, дизайнерське це рішення, або ж Леся десь зачепилася і порвала штани.

"6 років тому, коли знімали Шанхай в рамках Про&Р, не встигли сфотографуватися біля палаючої різнокольоровими вогнями «Перлини» (тієї знаменитої телевежі)) .. І в цей раз я теж не встигла😆😆😆Доведеться летіти знову...", - поділилася емоціями Нікітюк. Фолловери взялися коментувати: "така красива, така щаслива 😀😊", "Як фотошпалери, не думала на кухню такі наклеїти? 😹 Краса ♥️", "Який красівий вид...на передньому плані😻😻😻 Лесюня, ти 🔥🔥🔥🔥", "На 3-й фото джинси вдалися👍🔥🔥🔥", "У вас джинси репнули 🤣 Вигляд просто космос!", "У тебе штани прикольні, особливо ззаду", "Чому на попі штани порвані?", "Лесю, у вас здається джинс відклеївся😁 👍", "Оце попу відгодувала😏😆🤣".

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Леся Нікітюк взяла участь у популярному українському шоу "Танці з зірками" і після першого ж ефіру пошкодила руку.