Скандальна українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, дуже активно веде свій аккаунт в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила розкішне відео, примірявши пікантний образ. Так, артистка позувала в блискучих штанях з анімалістичним леопардовим принтом, шкіряному бюстгальтері і зухвалій куртці-шкірянці з бахромою на рукавах, заінтригувавши виходом довгоочікуваного альбому.

"Альбом #SOLDOUT рухається до відкриття!! Ух!
сьогодні вночі 😉🤲", - порадувала шанувальників Лобода. Фолловери залишилися в захваті: "Рівень Hollywood 🤘🏻", "💣Костюмчик🌟", "Божественний пупок", "Яка крутишка, красива😍", "Лялечка💫💋", "Неймовірна🔥", "Love Свєтуля красотуля😍😍😍", "🔥🔥🔥🔥🔥Божечки🔥🔥🔥🔥🔥 з розуму звела мене Свєта!!!!", "Сексі 🔥🔥🔥😻", "Які костюми у Лободи класні, Кіркорова легко переплюнула навіть 😂😍🔥".

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще