Відома американська телезірка Кім Кардашьян прославилася зйомками в сімейному реаліті-шоу і зібрала багатомільйонну аудиторію у своєму Instagram, яку часто радує яскравими моментами у своєму житті. Також Кім світська левиця і модель славиться своїми пікантними фотосесіями, якими звичайно ж ділиться з шанувальниками. Але в цей раз красуня доволі скромне різдвяне фото з сім'єю.

Як видно, перед камерою з'явилося сімейство Кардашьян-Уест у повному складі – тут і сама Кім, і її чоловік Каньє, і їх четверо прекрасних діток. При цьому, ні ялинки, ні інших новорічно-різдвяних декорацій на фото немає, всі члени сім'ї в нейтральних сіро-білих спортивних вбраннях. Модель та її чоловік репер тримають на руках двох молодших діток, а поруч з ними двоє старших, і всі мило посміхаються в камеру. У підписі до фото Кардашьян написала: "Сімейна різдвяна листівка Вест 2019 року". Шанувальники в захваті від нового фото зірки і засипають її компліментами в коментарях.

Нагадаємо, Кім Кардашьян повернула в моду червону помаду, і зробила це роздягнувшись.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Кім Кардашян показала, як готується до виходу в люди.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Також портал "Знай.ua" писав, Кім Кардашьян в короткому платтячку прилягла перед фотографом.