Стало відомо, що в 16 випуск популярного кулінарного шоу "МастерШеф" відбулась остання битва чорних фартухів в 9 сезоні. Учасники, які змогли її пройти, потрапили у фінал проєкту і отримали заповітні іменні кітелі, як символ придбаного професіоналізму.

Учасники кулінарного шоу

Слід зазначити, що найскладнішу битву чорних не змогла пройти Юлія Акименко. Вона покинула кулінарне шоу прямо на порозі фіналу. За словами учасниці, на проєкті вона знайшла любов, а це значно більше того, на що вона могла розраховувати.

В результаті, у фінал 9 сезону пройшли сім учасників, а саме Сергій Денисов, Лілія Сорокіна, Олександра Єфименко, Аннушка, Руслан Лучков, Петро Косовський, Руслан Шилін.

Всі вони активно продовжать боротьбу за півмільйона гривень, кубок проекту і звання кращого кулінара-аматора України.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Учасники кулінарного шоу

Нагадаємо, що відомий кухар Ектор Хіменес-Браво здивував своїх шанувальників новою публікацією в мережі. Це і не дивно, адже на опублікованому знімку разом з Ектором з'явився український президент Володимир Зеленський.

Як повідомляв портал Знай.ua, в одинадцятому випуску "МастерШеф-9" завдяки провідному Ектору на проекті стане п'ять любовних пар.

Також портал Знай.ua писав, що в кожному сезону кулінарного шоу "МастерШеф" знаходяться свої улюбленці публіки і кумири глядачів. У новому випуску глядачі побачать тих, хто давно покинув стіни популярної кухні.