Улюблениця публіки Тіна Кароль, яка нещодавно презентувала чуттєвий саундтрек до фільму "Віддана", створений разом з Юлією Саніною, часто радує публіку яскравими фотосесіями у своєму Instagram. Так, в цей раз співачка показала фотоколаж з нового фотосету, на якому з'явилася в неймовірно ніжному і чарівному образі.

Як видно, перед камерою зірка з'явилася в білому вбранні, під яким немає білизни. Вона лежить на чомусь чорному і чуттєво позує, приклавши руки до лиця. Її волосся розпущене і розпатлане, а на обличчі яскравий макіяж. Тіна Кароль не підписала свої фотографії, залишила лише відмітку сторінки фотографа, який знімав. А шанувальники тут же почали обговорювати нову публікацію співачки, її засипають компліментами і зізнаннями в коханні.

Нагадаємо, Тіна Кароль пограла на камеру, шанувальники спітніли.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що загадковий живіт Тіни Кароль позбавив українців сну.

Також портал "Знай.ua" писав, що неймовірна Тіна Кароль зачарувала мережу чуттєвим фото.