Популярна американська модель, телезірка і блогерка Кім Кардашьян, яка прославилася дружбою з Періс Хілтон і зйомками в сімейному реаліті-шоу, часто радує публіку яскравими постами з закулісся свого життя. Так, в цей раз красуня показала гламурне фото, на якому видно, як її готують до якійсь вечірці.

Перед камерою Кардашьян з'явилася в обтягуючому білому платті цікавого фасону з вирізами, яке красиво підкреслило її соковиті форми і пишне декольте. Волосся моделі розпущені і красиво укладені, а на її обличчі яскравий макіяж. У підписі до фото Кардашьян написала: "Відчуваю себе гламурної сьогодні ввечері!". Шанувальники не залишили без уваги таку яскраву публікацію зоряної красуні і почали обговорювати її плаття і образ в цілому.

Нагадаємо, Кім Кардашьян повернула в моду червону помаду, і зробила це роздягнувшись.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Кім Кардашян показала, як готується до виходу в люди.

Популярні новини зараз
Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Також портал "Знай.ua" писав, Кім Кардашьян в короткому платтячку прилягла перед фотографом.